Even voorstellen: de supermarktmanager

Naam: Rick van den Bosch

Leeftijd: 32 jaar

Functie: Supermarktmanager bij Vomar in Purmerend

Ik werk in de supermarkt omdat…     
“Ik ben ooit begonnen als hulpkracht. De bedoeling was om mijn school af te maken en daarna te gaan werken in het vakgebied waarvoor ik geleerd heb. Maar dit is nooit gebeurd. Binnen Vomar kreeg ik de kans om door te groeien tot supermarktmanager. Werken in een supermarkt is leuk, omdat geen dag hetzelfde is en je samen met je team het onderste uit de kan probeert te halen. Elke dag weer.”

Mijn favoriete (werk)dag van de week is…        
“Zaterdag. Op deze dag mag ik met mijn collega’s werken van 14/15 jaar. Jongens en meiden begeleiden, hen wat leren en deze collega’s zien groeien. Ik word vooral gelukkig als ik zie dat ze uiteindelijk zelfstandig gaan werken.”

In de pauze op mijn werk eet ik…          
“Vijf bruine boterhammen. Meestal met kipfilet of salami. Als tussendoortje eet ik vaak een banaan.”

Mijn grootste ‘klantenirritatie’ is…        
“Klanten die beweren dat ze het beter weten. Die bijvoorbeeld zeker weten dat we een bepaald artikel verkopen, terwijl we dit product nog nooit verkocht hebben.”

Mijn favoriete merk in de supermarkt is…
“Haribo. Ik hou ervan om te snoepen. Als er een zak opengaat, dan moet deze ook leeg.”

Een product uit de supermarkt dat iedereen écht eens moet proberen is…
“Dat moeten onze eigen gevulde Vomar-koeken zijn. Deze zijn erg lekker en goed betaalbaar.”

Mijn favoriete collega is…
“Melvin. Melvin heeft een beperking en werkt al meer dan zeventien jaar bij ons. Hij is het gezicht van ons filiaal en mijn grootste vriend. Hij zorgt er altijd voor dat de winkel netjes geveegd en geschrobd wordt.”

Zelf doe ik boodschappen…
“Drie keer per week, samen met mijn vriendin. Zij is altijd op de hoogte van de laatste acties.”