Even voorstellen: de agf-medewerker

Nederland telt meer dan driehonderdduizend supermarktmedewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat miljoenen mensen dagelijks hun boodschappen kunnen doen. In deze rubriek stellen zij zich voor.

Naam: Boris Viergever

Leeftijd: 19 jaar

Functie: Agf-medewerker bij Jumbo in Eerbeek

Mijn favoriete (werk)dag van de week is…

“Dat is vrijdag en dan begint natuurlijk het weekend. Het werk voor mij gaat wel door, maar wordt dan meer gecombineerd met mijn hobby’s zoals bijvoorbeeld voetbal.”

Ik werk in de supermarkt omdat…

“Het is fijn om een zakcentje te verdienen. Maar, ik werk ook in de supermarkt vanwege de gezellige collega’s uit het dorp. Daar heb ik goed contact mee en kun je altijd een fijn gesprek mee voeren. Ook is er in de supermarkt veel klantcontact en dat vind ik leuk.”

Mijn leukste collega is…

“Dat is wel moeilijk kiezen… Voor mij zijn alle directe collega’s fijne en aardige mensen. Ik heb met iedereen goed contact.” 

Mijn favoriete werkschoenen…

“Dat zijn mijn Nike schoenen. Ik draag ze al ruim anderhalf-jaar tijdens het werken. Ze lopen lekker en ik krijg er geen zere voeten van.”

In de pauze op mijn werk eet ik…
“Ham/kaas croissantjes en dan het liefst als ze nog een beetje warm zijn. Dan zijn ze het allerlekkerst.”

Mijn favoriete nummer tijdens het werken…

“Muziek van Michael Jackson vind ik altijd tof om te horen, maar een specifiek nummer heb ik niet.”

Het grappigste/raarste/leukste wat ik ooit hebt meegemaakt is…

Als bedrijfsuitje hebben we afgelopen jaar op elektrische scooters gereden in de Achterhoek. Dat was erg leuk om mee te maken. Dat is dus niet specifiek in de winkel maar heeft zeker wel met het werk en teambuilding te maken!”

Zelf doe ik boodschappen…

“Vaak doe ik snel even tussendoor de boodschappen. Mijn ouders doen vaak de weekboodschappen. Als ik zelf nog ergens zin in heb, dan haal ik dat zelf even bij de supermarkt.”

Mijn favoriete merk in de supermarkt is…

“Cheetos, de chips vind ik erg lekker. Vooral de Nibbits.”

Een product uit de supermarkt dat iedereen écht eens moet proberen is….

“Ik vind de Bapao broodjes in onze winkel het allerlekkerst! Dus die moeten mensen echt eens proberen.”

Mijn grootste ‘klantenirritatie’ is…

“Als klanten doorvragen op een negatieve manier terwijl ik iets al heel duidelijk heb uitgelegd. De klant is dan prima geholpen, maar wil zijn/haar punt blijven doordrammen. Dat hoeft voor mij niet en kan ik mij aan irriteren.”

Mijn persoonlijke doel voor dit jaar is…

Medewerker agf is nu mijn functie en dat doe ik in combinatie met een opleiding. Ik volg namelijk een mbo-4 opleiding, en die volg ik met plezier bij de Jumbo op de agf-afdeling. Deze opleiding rond ik dit jaar (2023) graag af op een zo goed mogelijke manier. Dus dat is mijn belangrijkste doel voor dit jaar!