Sharon Hendriks kent het gevoel. Als winnaar van de 1 minuut gratis winkelen tijdens het VriesVerstival 2019 racete ze door haar Albert Heijn supermarkt in Huissen om zo veel mogelijk spullen in haar karretje te laden. Superspannend en heerlijk tegelijk. Haar advies: laat al je plannen los en pak wat je pakken kan. 

Waarom besloot je mee te doen met het VriesVerstival?
‘Ik kwam op Facebook het bericht tegen dat Albert Heijn Huissen kans maakte op de titel VriesVers Winkel van 2019. Je kon via Facebook stemmen op je favoriete producten dus dat heb ik gedaan. Niet wetende dat je er überhaupt prijzen mee kon winnen.’

Jouw minuut gratis winkelen ging van start op de vriesversafdeling. Welke producten heb je daar meegenomen en waarom?
‘Volgens mij heb ik drie pizza’s gepakt. Je moest inderdaad met drie producten van de vriesversafdeling beginnen. Pizza’s kon je wel makkelijk pakken, dus daar heb ik voor gekozen.’

Hoe vond je het om 1 minuut gratis te winkelen?
‘Het was echt superspannend!! Maar ook superleuk, echt een once in a lifetime ervaring die iedereen eigenlijk ooit een keer zou moeten meemaken.’ 

Wat zijn jouw favoriete vriesvers-producten? En waarom?
‘Mijn favo vriesvers producten? Dat zijn er eigenlijk heel veel. Maar ik moet zeggen dat ik erg fan ben van alle lekkere dingen die je tegenwoordig in de airfryer kunt maken. Super makkelijk, een stuk minder vet en heel lekker! Ook de zakken kant-en-klaar-maaltijden vind ik erg handig. Ideaal voor als je een keer niet zoveel tijd hebt en je wel iets lekkers wilt eten.’

Tijdens het VriesVerstival 2020 maken deelnemers weer kans op 1 minuut gratis winkelen. Heb je tips voor de winnaars van dit jaar?
‘Tips? Nee eigenlijk niet, ik had er natuurlijk over nagedacht en van tevoren een hele route bepaald. Ik wist precies wat ik wilde pakken… maar toen de tijd begon te lopen en ik 3 stappen had gezet ging alles zo anders dan ik bedacht had. Dus ik zou zeggen, maak geen planning maar geniet en pak wat je pakken kan. Geloof me, het is echt een heerlijk gevoel!’